• Volg ons:

Over ons

IP Schilders maakt onderdeel uit van de IP Flexgroep. IP Flexgroep is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbedrijven. De focus ligt op branches waar we zelf warm voor lopen: techniek en bouw. Deze focus is een bewuste keuze, want wij geloven dat we zo echt meerwaarde kunnen bieden aan onze kandidaten en opdrachtgevers.

IP Schilders is aangesloten bij NBBU, de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en is SNA , VCU en SNF gecertificeerd. Onze vakmensen beschikken over een VCA- en (indien gewenst) een GPI-certificaat.

Heb je interesse in de verschillende bedrijven van de IP Flexgroep? Bekijk dan eens de websites en social media kanalen.

Heb je interesse in de verschillende bedrijven van de IP Flexgroep? Bekijk dan eens de websites en social media kanalen.

IP Techniek
   

IP Flexgroep
       

IP Bouw
  

IP Afbouw
   

OviGré-Jobs
   

Waarom IP Schilders?

  • Persoonlijk contact
  • Optimale begeleiding en training
  • Kwaliteit en veiligheid voorop

Ons team

We zijn betrokken, gedreven en geïnteresseerd in alle mensen waarmee we samenwerken. Kwaliteit van geleverd werk is voor ons vanzelfsprekend. Met onze eigen manier van werken bemiddelen we vele vakmensen en mooie opdrachtgevers. We houden van ons vak en kennen het vak van onze kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor regelen we het werk altijd net iets beter. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We staan voor je klaar! 

Danyel Verhoeven

Senior intercedent

Email address: danyel.verhoeven@ipschilders.com
Phone number: +31(0)6-10925910

Maybritt van Lieshout

Manager Backoffice

Email address: maybritt.vanlieshout@ipschilders.com
Phone number: +31(0)40-8200305

Silvie Aarts

Backoffice

Email address: silvie.aarts@ipflexgroep.com
Phone number: +31(0)40-8200305

Kris van Boxtel

Backoffice

Email address: kris.vanboxtel@ipflexgroep.com
Phone number: +31(0)40-8200305

René Schoenmakers

Managing Partner

Email address: rene.schoenmakers@ipflexgroep.com
Phone number: +31(0)6-10925089